1 pályázat

Általános irodai adminisztrátor gyakornok foglalkoztatása a H-GÉPÉSZ Kft-nél

 

Kedvezményezett neve, címe:                                H-GÉPÉSZ Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

4324 Kállósemjén, Petőfi Sándor utca 4.

Projekt címe:                                                                   Általános irodai adminisztrátor gyakornok foglalkoztatása a H-GÉPÉSZ Kft-nél

Szerződött támogatás összege:                                4 027 128 Ft

A támogatás mértéke:                                                 100,00 %

A projekt tartalma:                         

 

A H-Gépész Kft. fő tevékenysége a 4322 TEÁOR kódú Víz-, gáz-, fűtés-, légkondicionáló-szerelés. A vállalkozás 2013. évben alakult, azóta az árbevétele és a foglalkoztatottak létszáma növekvő tendenciát mutat. A pályázat keretében 1 fő gyakornok foglalkoztatását vállaltuk. A gyakornok a Kft-nél általános irodai asszisztens munkakörben került foglalkoztatásra. Az őt segítő vállalati gyakornoki kapcsolattartó feladatokat a vállalkozás üzletvezetője látta el.

A gyakornok a vállalkozás működéséből adódó adminisztratív feladatok megismerésével szerzett szakmai tapasztalatot, megismerte és segítette az adminisztratív munkát. Feladatához tartozott még a megrendelőinkkel és ügyfelekkel való telefonos kapcsolattartás. A gyakornokot a projekt keretében 6 hónap támogatott és a 3 hónap kötelező tovább foglalkoztatás időszakára alkalmazzuk. A projekt keretében a gyakornokok munkájához elengedhetetlen eszközök is beszerzésre kerülnek. A beszerzett eszközök 1 db számítógép, 1 db monitor, 1db billentyűzet 1 db egér és 1 db nyomtató.

A projekt tervezett befejezési dátuma:              2020.11.19.

A projekt azonosító száma:                         GINOP-5.2.4-19-2020-00166