PÁLYÁZATOK


1. PÁLYÁZAT

Általános irodai adminisztrátor gyakornok foglalkoztatása a H-GÉPÉSZ Kft-nél

 

Kedvezményezett neve, címe:                                H-GÉPÉSZ Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

4324 Kállósemjén, Petőfi Sándor utca 4.

Projekt címe:                                                                   Általános irodai adminisztrátor gyakornok foglalkoztatása a H-GÉPÉSZ Kft-nél

Szerződött támogatás összege:                                4 027 128 Ft

A támogatás mértéke:                                                 100,00 %

A projekt tartalma:                         

 

A H-Gépész Kft. fő tevékenysége a 4322 TEÁOR kódú Víz-, gáz-, fűtés-, légkondicionáló-szerelés. A vállalkozás 2013. évben alakult, azóta az árbevétele és a foglalkoztatottak létszáma növekvő tendenciát mutat. A pályázat keretében 1 fő gyakornok foglalkoztatását vállaltuk. A gyakornok a Kft-nél általános irodai asszisztens munkakörben került foglalkoztatásra. Az őt segítő vállalati gyakornoki kapcsolattartó feladatokat a vállalkozás üzletvezetője látta el.

A gyakornok a vállalkozás működéséből adódó adminisztratív feladatok megismerésével szerzett szakmai tapasztalatot, megismerte és segítette az adminisztratív munkát. Feladatához tartozott még a megrendelőinkkel és ügyfelekkel való telefonos kapcsolattartás. A gyakornokot a projekt keretében 6 hónap támogatott és a 3 hónap kötelező tovább foglalkoztatás időszakára alkalmazzuk. A projekt keretében a gyakornokok munkájához elengedhetetlen eszközök is beszerzésre kerülnek. A beszerzett eszközök 1 db számítógép, 1 db monitor, 1db billentyűzet 1 db egér és 1 db nyomtató.

A projekt tervezett befejezési dátuma:              2020.11.19.

A projekt azonosító száma:                         GINOP-5.2.4-19-2020-00166


2. PÁLYÁZAT

A H-GÉPÉSZ Kft. modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztés

 

Kedvezményezett neve, címe:                                H-GÉPÉSZ Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

4324 Kállósemjén, Petőfi Sándor utca 4.

Projekt címe:                                                                   A H-GÉPÉSZ Kft. modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztés

Szerződött támogatás összege:                                9 730 000Ft

A támogatás mértéke:                                                 70,00 %

Projekt fizikai befejezésének dátuma: 2021.06.11.

Projekt teljes összege: 13.900.000.-Ft

A projekt tartalma:                         

 

A H-Gépész Kft. fő tevékenysége a 4322 TEÁOR kódú Víz-, gáz-, fűtés-, légkondicionáló-szerelés. A vállalkozás 2013. évben alakult, azóta az árbevétele és a foglalkoztatottak létszáma növekvő tendenciát mutat. Fejlesztésünk kapcsán eszközbeszerzést tervezünk megvalósítani. Beszerzésünk tárgyát képezi 1 db JC-75 típusú hidraulikus kormányzású rakodógép. A rakodógép műszaki adatait figyelve, elmondható hogy megfelelő technológiai fejlesztés biztosítható vállalkozásunknál, a beszerzésével. Az eszközparkunk technológiai megújulása alátámasztható azáltal, hogy a beszerzésünk részét egy új legmodernebb műszaki paraméterekkel bíró rakodógép képezi. A megrendelőink kiszolgálásában, további minőségbeli javulás érhető el a technológiai fejlesztésnek köszönhetően. A modern eszköznek köszönhetően költségeink is csökkenthetőek, az új gép energiatakarékosabb üzemeltetése mellett végezhetjük a tevékenységünket, ezáltal biztosítható egy modern, környezettudatos gazdálkodás fenntartását. Az fejlesztés hatására felszabaduló forrásokat munkavállalói létszámunk megtartására és további létszámbővítésre tudjuk fordítani. Az eszközbeszerzéssel a munkavégzés feltételei is javulnak, a folyamatok elvégzésére fordított idő lerövidül, valamint munkavállalóink is kedvezőbb körülmények között, modern eszközzel láthatják el feladataikat. A fejlett eszközparkunknak köszönhetően a tevékenységünk végzése során felmerülő munkafolyamatok jelentős mértékben megkönnyíthetők, így mind jelenlegi, mind a jövőben felvételre kerülő munkavállalóink számára vonzó munkahelyet biztosíthatunk. A fejlesztés hatására jelenlegi munkavállalóink könnyebben megtarthatóak, és könnyebben biztosítható az új munkavállalók vállalkozásunknál történő alkalmazása is.

 

A projekt tervezett befejezési dátuma:              2021.12.31.

A projekt azonosító száma:                         GINOP-1.2.8-20-2020-02949


3. PÁLYÁZAT

Hátrányos helyzetű településeken működő H-Gépész KFt. fejlesztésének megvalósítása

 

Kedvezményezett neve, címe:                                H-GÉPÉSZ Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

4324 Kállósemjén, Petőfi Sándor utca 4.

Projekt címe:                                                                   Hátrányos helyzetű településeken működő H-Gépész KFt. fejlesztésének megvalósítása

Szerződött támogatás összege:                                11 850 413 Ft

A támogatás mértéke:                                                 100,00 %

A projekt tartalma:                         

 

A H-Gépész Kft. fő tevékenysége a 4322 TEÁOR kódú Víz-, gáz-, fűtés-, légkondicionáló-szerelés. A vállalkozás 2013. évben alakult, azóta az árbevétele és a foglalkoztatottak létszáma növekvő tendenciát mutat. A fejlesztendő tevékenységünk ellátásához beszerzésre került 1 db REMS Magnum 4”, 1 db REMS Frigo 2F-Zero, 1 db REMS fagyasztó betét, 1 db REMS Power-Press XL ACC, 1 db REMS teljes présgyűrű szett, 1 db REMS M76,1 XL Présgyűrű, 1 db REMS Z6 XL köztes fogó XL présgyűrűkhöz, 1 db HÜRNER HCU300 automata hegesztő, 1 db M15-35 mm pofa, 1 db Hőkamera, 2 db Mobiltelefon, 2 db Tablet, 1 db MacBook, 2 db AEG Akkus fúró, sarokcsiszoló, 1 dbAEG Fúró vésőkalapács, 1 db HiKOKI Bontókalapács H90SG.

A víz-, gáz-, fűtés-, légkondicionáló-szereléshez olyan gépekkel és eszközök kerültek beszerzésre amelyek segítik hogy a lehető legrövidebb idő alatt minőségi munkavégzést tudjunk végrehajtani. A technológiai fejlesztés mellett kapacitásaink is jelentős mértékben növekedtek, ugyanis a feladatok ellátásra fordítandó idő mennyisége jelentősen lerövidül, ezáltal vállalkozásunk több megrendelést tud teljesíteni, mint a jelenlegi kapacitásainkkal. A technológiai színvonal és kapacitásbeli növekedésünk hatására vállalkozásunk árbevétel növekedést tud elérni, mellyel a hátrányos helyzetű településen lévő vállalkozásunk folyamatos fejlesztése és fejlődése eredményezhető.

 

A projekt tervezett befejezési dátuma:               2021.09.17.

A projekt azonosító száma:                         GINOP-1.2.9-20-2021-00182


4. PÁLYÁZAT

 

Mikro-, Kis- és Középvállalkozások technológiai korszerűsítése célú Hitelprogram

A projekt információk:  H-EKTG2/104101/2022/464766/001

Visszatérítendő összeg 25 millió Forint

projekt befejezési dátuma: 2023.06.26

Projekt azonosító: GINOP-8.3.5-18/B

Projekt leírása:  készlet beszerzés